شنيدم احمد محمود رمان نويس بزرگ ايرانی وآفريننده داستان بزرگ «همسايها» ديروز در يکی از بيمارستان های شهر بی داروازه تهران به اغما فرورفت. گويی تا مرگ راهی ندارد. من اما هنوز همسايه ها را از ياد نبردم. يادش گرامی.
« نه من مرگ هيچ عزيزی را باور نمی کنم»
Monday, September 30, 2002
Friday, September 27, 2002
وبلاگها، پيامآورانياند سوار بر بال امواج فضائي. وبلاگها پيام آوران قاره هفتم
روايت ازپيک نت
هفتميش کجا بود؟ بابا اينقدر سخت نگير کدوم موج اون که مال دوره جنگ بود. حالا گيرم که ما يه کم موجی باشيم شما که نه بايد بد مردم رو همه جا داد بزنی. والله پيام هم يوخدی. فضا هم برو بچه ای ميدون گمرگ می رفتن اونهم با کمک سوخت سنگين، ما رو چه به اين حرفها!
"ديويد جكسون"، خبرنگار سابق هفته نامه تايمز از سوی "تام لينسون" رئيس هيات مديره صدای امريكا به سمت مدير جديد صدای امريكا انتخاب شد. او از سال ۱۹۷۴ تا سال گذشته در تايم كار ميكرد و پس از بازنشستگی سردبيری يك سايت اينترنتی ضد ترور در پنتاگون را عهده دار شد .
حالا بيا ودرستش کن گاو آقای گرگين دو قلو زاييد!
Thursday, September 26, 2002
نشتم در فاصله بين دو کار توی يه بار، جای شما خالی يه آبجو خنک سفارش دادم. مدتی از نهار بهداشتی ! که خورده بودم گذشته بود و آبجو سرم رو گرم کرد بروايت حضرات عارفان محظوظ شدم. وياد جوونی کردم بی اختيار دامنه بحث من با خودم کشيد به خوزه نسوان. در خيالات من شروع کردند سمن بويان يکی پس از ديگری دلبری و يا د باده نوازی. ساعت استراحتم داشت تموم می شد که من به خودم اومدم. يه صنم خنده ای از ميز مقابل نثارم کرد پرسيد: «بی من چگونه ای لول، گفتم ملول. خنديد.»
بنا به گزارش سازمان غير دولتى «به کاهن دست نزنيد» که مرکز آن در رم است، در سال گذشته ٢۵٠ مورد مجازات اعدام در جمهورى اسلامى به اجرا گذاشته شده است. همچنين سه زن که محکوم به ١٨٩ ضربه شلاق شده بودند جان خود را از دست دادند. ٢٣ مورد حکم سنگسار اجرا شده است. چين که بالاترين رقم حکم اعدام را در جهان دارد در مقايسه نسبى جمعيت، در مقام دوم پس از جمهورى اسلامى قرار مى گيرد.
روايت از راديو آزادی
نمدونم چرا عده ای هنوز ادعا ميکنن که کشو ما عقب افتاده است امسال که ما در صدر جدول قرار گرفتيم ديگه چی می خوان بگن؟ الحق که همشون جيره خوار انگليسی هان.
خانم مولود عاطفى، يکى از قديمى ترين و محبوب ترين شخصيت هاى راديوئى ايران، که به عنوان قصه گوى برنامه هاى کودکان نزد چند نسل از ايرانيان شهرت داشت، جمعه شب در سن ٧۵ سالگى در واشنگتن درگذشت. زنده ياد عاطفى نزديک ۵٠ سال پيش کار خود را به عنوان گوينده برنامه هاى مختلف در راديوصداى آمريکا شروع کرد و بعد از انقلاب در واشنگتن با راديوصداى آمريکا به همکارى پرداخت.
يادش بخير!
Wednesday, September 25, 2002
پريسا دوباره ميخواند. اولين کنسرت وی برکلی کاليفورنيا روز جمعه ۲۷ سپتامبر در Congregational Church با همکاری داريوش طلايی وهومان پور مهدی برگذار خواهد شد.
Monday, September 23, 2002
Saturday, September 21, 2002
بخش: « يک تصوير» راه افتاد. هدف اينه که هر ماه يک عکس تاريخی رو ببينم وچند خطی دربارش بنويسم. اولين تصوير به سرنوشت تلخ موسس سلسله پهلوی، رضا خان مير پنج سوادکوهی می پردازه. اگه تو اينزمينه حرفی يا نظری داريد من رو مطلع کنيد حرفهاتون رو با تلنگر زدن - click - به علامت سئوال زير متن به گوش من برسونيد!
Thursday, September 19, 2002
هنوز سر درد ولم نکرده علی رغم اين مجبور بودم که برم سر کار. حالا مگه ميشه اين حرف رو تو ايران زد.همه فکر می کنن که اينجا کويته. فارغ از اينکه حتی کويت هم کويت نيست! بگذريم امروز دهمين سالگرد ترور ۴ تن از مخالفان دولت جمهوری اسلامی ايران در رستوران ميکونوس در برلين بود. يا شايد درستره که بگم ديروز. مطلب جالب اينکه طراح ترور به روايت تلوزيون رسمی سويد فردی است بنام «حسن ميرهاشمی» - ناگفته نماند که اين حضرت به اسم «عبدالوهاب پور سمانی» هم در آلمان مشغول به طراحی ترورها بوده - که گويی دو سال پيش از برلين به استکهلم برای ترور سفير عربستان آمده واز قرار توسط سازمان امنيت سويد دستگير ميشه اما علی رغم اينکه اونها از نقشه مير هاشمی برای ترور خبر دارن روز بعد آقای هاشمی رو سواريه هواپيما وراهی تهرانش می کنن. ايشون هم دو سال بعد برمی گرده آلمان وافتضاح ميکونوس رو به بار می ياره! البته خودش در می ره اما همه همکاراش دستگير ميشن. به نازم به اين سازمان امنيت، هم شرقيش و هم غربيش..
بيشتر در اين مورد:
morour.com
تلوزيون سوئد
Tuesday, September 17, 2002
سرما خوردگی هم مزيد بر خستگی شده ودمار من رو در آورده. در هرحال اميدوارم که بتونم بعد از بيشتر تو اين صفحات بنويسم. تنها راهشم برنامه ريزی بيشتره. تو ولايات فرنگ تو هر چه بدويی هميشه وقت رو کم می آری تازه تو بلاد ژرمن ها که از همه کمتر. خب تا سر درد از پام ننداخته چند تا خبر رو بهش اشاره کنم. ر ۷ سپتامبر به مرغها پيوست. ۱۱ سپتامبر بدون چاقو کشی عمو سام به سلامتی سپری شد. اسکانديتاوی گرمترين تابستون خودش رو طی ۱۵۰ سال اخير سپری کرد. تارنمای امروز هم پنبه اش زده شد. چب های سويدی بر خلاف ديگرالحزاب چپ اروبا در انتخابات ۱۵ سپتامبر توانستند قدرت را نصيب خود کنند. وبنا به گفته ناظران عرفانی « عطار» شاعرعظيم الشان ايرانی علف ماری جونا را در تمامی ۷ شهر عشق ترويج داده بوده است.
Monday, September 16, 2002
Wednesday, September 11, 2002
Wednesday, September 04, 2002
برای نخستين بار آماری از تعداد قربانيان قتلعام سال ۶۷ كه از اواخر مرداد تا اواسط شهريور ادامه داشت ارائه شد. بموجب اين آمار جمعا طی چند هفته در كليه زندانهای ايران ۱۸ هزار و ۶۰۰ نفر، از تمام سازمانهای سياسی ايران اعدام شدند. در مراسم ديروز، همچنين برای نخستين بار فاش شد كه فاجعه قتلعام زندانيان سياسی و ريختن پيكر آنها در گورهای دسته جمعی در خاوران تهران به همت يك كشيش افشاء شد. گورستان متروكه خاوران و گورستان ارامنه را يك ديوار كوتاه از هم جدا ميكند و اين كشيش در يكی از شبهای انتقال دستهجمعی پيكر اعدام شدگان به خاوران بطور اتفاقی به گورستان ارامنه مراجعه ميكند و فاجعه ريختن اعدام شدگان در گورهای دسته جمعي را شاهد ميشود و آنچه را شاهد بوده به كليسا گزارش ميدهد. خبر از اين طريق به مجامع بينالمللي رسيده و خبر قتلعام زندانيان سياسی به سراسر جهان مخابره شد. همزمان با اين افشاگري، از داخل كليسا نيز خبر به بيرون راه يافته و خانوادههای زندانيان از فاجعه با اطلاع شدند. چند تن از خانوادهها، نيمه شب از طريق گورستان ارامنه وارد خاوران شده و زمين را با سنگ و ناخن گود ميكنند و پيكر چندتن از قربانيان را از خاك بيرون ميكشند. سهراب هلاكوئی نخستين قربانی اعدامهای دسته جمعي است كه پيكرش از خاك بيرون كشيده و شناسائی ميشود. در مراسم ديروز اطلاعات تازهای از قتلعام زندانيان سياسی اصفهان در سال ۶۷ نيز دهان به دهان شد. از جمله مشاهدات يك زندانبان مذهبي كه بعدها به خانواده چندتن از قربانيان مراجعه كرده و ضمن طلب آمرزش گفته است در يك شب خود سه بار كمپرسی حامل پيكر اعدام شدگان را به گورستان متروكه اصفهان برده و در يك كانال از پيش در نظر گرفته شده خالی كردهاست.
روايت از پيک نت